Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tabuk Nélkül

- szexmunkáról, erotikáról, párkapcsolatról -

15 perc hírnév a napiszar.com-on

2021. május 18. 15:03 - B. Lindsay Belan

Tegnap felkerült egy fotóm a napiszar.com-ra. Juppijééé, híres lettem!

Pedig már azt hittem, a magyar rajongóim elfelejtettek, mióta külföldre költöztem. Na jó, tudom, nem egy Playboy címlap, de valahol el kell kezdeni, na. De most komolyan: eddig - bár tudtam, hogy létezik az oldal - nem igazán voltam tudatában, hogy miről is szól. Most szembesültem vele, hogy tele van mások lejáratásával, nyilvános megszégyenítésével, akár bosszúpornóval is. Válogatás nélkül, szexmunkásról és nem szexmunkát végzőkről is vannak fent képek degradáló jelzőkkel, sok esetben privát Facebook profil linkkkel. 

Hmm, korrekt, nagyon korrekt..

Valaki tudja, hogy ilyenkor a Facebook link megosztása kimeríti-e a személyiségi jogok megsértését, esetleg az email címé, mivel többször a nekik írt emaileket is megosztják kitakarás nélkül, amikben a posztolt lányok könyörögnek a poszt eltávolításáért és/vagy fenyegetőznek? Vagy hogy a posztoló levágja a képről a fotós vízjelét? Most nincs kedvem átnyálazni a Btk-t.

Elolvastam az adatkezelési szabályzatot, ők mossák kezeiket, a felelősség a posztolót terheli, de az oldal üzemeltetőjének is ellenőriznie kellene a nagykorúságot, nemde? Tavalyi évben a PornHub is valami hasonlóba futott bele és szigorításokra kényszerült, itthon pedig a bosszúpornóval és azzal, hogy az oldalon megosztott személy betöltötte-e a 18. életévét, nem foglalkozik senki?

Persze, azonnal volt egy-két White Knight, aki azonnal jelezte felém, hogy felkerültem a szégyenfalra. Bár az, hogy mások, akik csak úgy bejelölgettek Facebookon mire számítottak, örök rejtély marad számomra. Arra, hogy majd egy bejelöléstől csak úgy magától lecsúszik a bugyim? Na de kérem! Én tisztességes szexmunkás vagyok! Fizetést kapok a munkámért és adót fizetek belőle. (Azok, akik nincsenek tisztában a szexmunka fogalmával, itt pótolhatják a hiányosságot. A kurva kifejezés használata már olyan ósdi, haladjunk a korral, kérem szépen.)

Azért gyorsan leszögezek pár dolgot:

Nekem nem tudott ártani vele. Aktmodellként rengeteg fotóm van fent a neten, szerintem itt sem ez volt a debütálásom. A privát Facebookom belinkelése ugyan okozott 1-2 kéretlen üzenetet és bejelölést, de szerencsére létezik a DELETE és a BLOCK gomb is. A családom és az ismerőseim tudják, hogy mivel foglalkozom, a saját főnököm vagyok, általában pedig a randizás kezdeti szakaszában a kiszemelttel is közlöm, hogy ne érje őt meglepetés. 

Én magam pedig nem szégyenkezem miatta. Bocsika. Ha azt vesszük, hogy én azzal keresem a kenyerem, hogy levetkőzöm és fizetem az adómat nem ártva senkinek, szemben azzal, aki életeket tesz tönkre az ilyen képek öncélú posztolgatásával, szerintem egyértelmű, hogy ki a nagyobb ganéj. Ja, hogy Magyarországon még mindig helytálló a kifejezés, hogy aki kurvának áll, ne sírjon, ha megbasszák? Lépjünk már túl ezen, és hagyjuk a másikat élni. Mindenki követ el hibát, mindenki hoz rossz döntést. Sokan, akiket megosztottak az oldalon, idővel abbahagyják a szexmunkát és szeretnének családot vagy normális munkahelyet, és egy-egy ilyen kitörölhetetlen poszt hatalmas károkat tud okozni a magánéletükben. Azokról a helyzetekről nem is beszélve, amikor naiv lányoktól gyűjtik be a képeket mindenféle kamu szöveggel. Milyen egy "sinister" lélek az, aki ilyenekben éli ki magát? És azok, akik asszisztálnak hozzá, követik az oldalt és kommentelnek? Ők se jobbak. Bele se gondolnak, hogy a lányuk, a párjuk, de mivel a milfek is népszerűek, akár az anyjuk is áldozatává válhat egy olyan szexuális predátornak, aki az interneten szedi a gyanútlan áldozatait. Onnantól kezdve pedig már csak egy lépés, hogy ők is felkerüljenek a napiszarra.

Mindenesetre én várom a percet, amikor zárul a "Lakat".

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szexpozitiv.blog.hu/api/trackback/id/tr5916564904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása