Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tabuk Nélkül

- szexmunkáról, erotikáról, párkapcsolatról -

Férfiak, miért utáljátok a Valentin-napot?

2021. február 14. 09:45 - B. Lindsay Belan

candles-2000135_1920.jpg

Egyre több nő ismerősömtől hallom a szlogent, hogy szeretni nem csak Valentin-napon kell, de most engedjétek meg, hogy inkább a férfiakhoz szóljak. Egy kapcsolatot ünnepelni kell, nem pottyan minden csak úgy az ölünkbe. Legyen szó évfordulóról vagy a Valentin-napról, a nőnek jól esik az a megkülönböztetett figyelem, amitől más lesz ez a nap, mint a többi. (Hölgyeim, a férfinak is jól esik, ezt ne feledjük.)

Elégszer hallottam, hogy a férfiak mennyire utálják a Valentin-napot. Ez elszomorít, mert mi, nők, valójában vágyunk rá, hogy szívünk választottja különös figyelemmel ajándékozzon meg ezen a napot. Még az egyedülálló nők is titkon abban reménykednek, hogy valaki kitünteti őket a figyelmével, ha mással nem, hát egy szál virággal.

 

Tipp utálkozóknak:

Ha nem vagy kifejezetten a romantika nagymestere, nem várunk tőled ezen a napon jól megszervezett leánykérést és gyémánt gyűrűt, az sem kell, hogy virággal borítsd be a lakást vagy hétfogásos vacsorával várj haza. Ezek nagyszerű dolgok, de hidd el, egy szál rózsa is megteszi a hatását. Vagy csokoládé. Az mindig működik. Egy kis üzenet hátrahagyva a konyhaasztalon mosolygóssá varázsolja a fáradt reggelt. Kis, egyszerű dolgok képesek nagy hatásra. Szóval ne keress kifogásokat, hogy miért is kell ezt a napot utálni, hanem irány a virágbolt! A barátnőd figyelemre éhes és ez egy nagyszerű alkalom, hogy egy kicsit ünnepibbé tegyétek a kapcsolatot. És ha te boldoggá teszed őt, a nap végén ő is megjutalmaz téged. Hát nem éri meg?

 

Haladó szint:

Ha egy kicsit nagyobban gondolkozol, itt van néhány jó tanács. Apró ajándék. Szexi fehérnemű (és a végkifejlet garantált). Te a konyhában. Te a konyhában, vacsorát készítesz (legyen az bármilyen egyszerű). Te a konyhában, pucéran készíted a kedvenc ételét. Tökétetes! Ha mindehhez még egy üveg jól behűtött bor vagy pezsgő is társul és ha még marad energiád egy csöpögős szerelmes filmet végignézni vele a nap végén, az élmény megfizethetetlen.

 

Szakértőknek:

Ha már megérett benned a döntés, az erre a napra időzített leánykérés egy felejthetetlen élmény lesz. Még akkor is, ha nincs szándékában hozzád menni. Ékszer. A hálószoba virággal, léggömbbel vagy gyertyákkal feldíszítve. (Figyelem, léggömb és gyertya együtt nem a legjobb választás, biztosítsd a kellő távolságot a kettő között) Légy kreatív! Minél több energiát fektetsz ebbe a napba, annál több örömet fogsz kivenni belőle. És soha többé nem fogod utálni a Valentin-napot.

 

Kíváncsi vagyok, neked mi volt a legromantikusabb Valentin-napod. Írd meg kommentben!

Illetve, ha te is a Valentin-nap utálók táborát erősíted, miért?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szexpozitiv.blog.hu/api/trackback/id/tr2116279412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása